Biciklizam

Za početak izdvajamo biciklizam u Slatini, jer je upravo biciklizam jedan od najpopularnijih sportova kojim se stječe nova snaga, jača fizička i psihička izdržljivost, ali i uživa na suncu, svježem zraku i mirisu prirode. Okolica Slatine, pitomi brežuljci podpapučkog kraja idealne su staze za bicikliranje, održavanje kondicije i zdravlja i svakim danom sve veći broj Slatinačana izabire bicikliranje za rekreativnu aktivnost i upotpunjavanje svoga slobodnog vremena.

U Slatini od 2002. godine djeluje Biciklistički klub Slatina, koji danas okuplja članove različitih dobnih skupina od djece osnovnoškolskog uzrasta, srednjoškolaca, studenata i građana, zaljubljenika u pedaliranje, prirodu i zdrav život. Biciklistički klub Slatina u organizacijskom ustrojstvu podijeljen je u tri sekcije i to: brdsku, cestovnu i rekreativnu. Od 2011. godine klub se uključio u natjecanje Slavonske brdsko biciklističke lige pa je uz zdravstveno-rekreacijsku komponentu dodao još i natjecateljsku.

Ukoliko ste zainteresirani za ovakav vid avanture, sve dodatne informacije možete dobiti na adresi: Biciklistički klub Slatina, Braće Radića 13, 33520 Slatina, info@biciklisticki-klub-slatina.hr.

//]]>