Pogledajte koja smo sve događanja pripremili za vas. Klikom na stavku u kalendaru možete provjeriti detaljnije informacije o svakom događaju.

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Neispričane priče slatinskih ugostitelja

23/04/2021

Turistička zajednica i Udruženje obrtnika promoviraju slatinske ugostitelje

Turistička zajednica Grada Slatine i Hrvatska obrtnička komora – Udruženje obrtnika Slatina u ponedjeljak, 15.02.2021. godine, na društvenim mrežama TZG Slatine pokreću online projekt „Neispričane priče slatinskih ugostitelja“ s ciljem promocije gospodarske djelatnosti koja je izrazito pogođena nepovoljnom epidemiološkom situacijom. Osim što je obilježila 2020. godinu, ova situacija još uvijek negativno utječe na ekonomsku situaciju većine svjetskog gospodarstva, ali i znatno utječe na kvalitetu naših života, stoga svi s veseljem iščekuju normalizaciju.

Turistička zajednica će na svojim društvenim mrežama svakog ponedjeljka i petka promovirati priče koje se temelje na pozitivnim iskustvima i motivima koje su s javnošću poželjeli podijeliti ugostitelji, a napisane su vještim perom našeg slatinskog novinara Petra Žarkovića. Sve priče su nadasve ljudske i donose mnoge nepoznate detalje koji će sigurno pronaći put do srca građana Slatine, ali i šire. Važno je naglasiti da je i ovaj hvalevrijedan projekt neko vrijeme bio zaustavljen virusom Covid-19 i da još uvijek nije u potpunosti zaključen, stoga iz Obrtničke komore apeliraju da se priključe i oni malobrojni koji su odbili sudjelovanje.

Detalji

Datum:
23/04/2021