Pogledajte koja smo sve događanja pripremili za vas. Klikom na stavku u kalendaru možete provjeriti detaljnije informacije o svakom događaju.

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

SLATINSKA DIGITALNA RAZGLEDNICA – izložba fotografija

26/02/2021 @ 20:00 - 23:30

Izložba fotografija „Slatinska digitalna razglednica“ konačno na „izložbenom prostoru“ pročelja zgrade Starog kotara

 

Nakon što je zbog naleta jakog vjetra izložba fotografija pod nazivom „Slatinska digitalna razglednica“ našeg Slatinčanina Roberta Turkalja u Noći muzeja odgođena, ovog petka (26.2.2021.) se od 20.00 h konačno postavlja na isto mjesto – vanjski prostor, pročelje zgrade Starog kotara (Ante Kovačića 1, Slatina). Na ovaj način zgrada u kojoj je smještena Turistička zajednica i Zavičajni muzej Slatina postat će izložbeni prostor na kojemu će biti izloženi neki od najljepših kadrova zabilježenih objektivom ovog zaljubljenika u fotografiju i neumornog promotora Slatine. Neki od njih već su pronašli put ka emocijama lokalnog stanovništva i njihovih gostiju, a neke ćete po prvi put moći doživjeti u ovakvom izdanju.

Cilj suradnje ovih dviju slatinskih institucija jest promocija turističke destinacije i medija koji ju najvjernije predstavljaju – digitalne fotografije.

Vedro i toplo vrijeme idealna su pozivnica za šetnju kroz Izložbu fotografija.

Detalji

Datum:
26/02/2021
Vrijeme:
20:00 - 23:30