Advent u Slatini 2023.
01/12/2023

NOĆ MUZEJA 2024.

Noć muzeja u Zavičajnom muzeju Slatina – proživite osamdesete!

Dragi ljubitelji kulture, pripremite se za nevjerojatno putovanje kroz vrijeme jer Zavičajni muzej Slatina ove godine slavi 40 godina djelovanja, a prvi party kreće već ovaj petak, 26. 1. od 19:00 h, uz spektakularnu Noć muzeja posvećenu nezaboravnom desetljeću, 80-ima!

A najbolji poziv glasi ovako:

Pridružite nam se na predavanju o povijesti muzeja, gdje ćemo zajedno proći kroz četiri desetljeća postojanja i razvoja. Otkrijte kako smo postali čuvari bogate kulturne baštine! Upoznajte se s tehnikom 80-ih kroz zanimljivu izložbu koja prikazuje ikonične gadgete i uređaje koji su oblikovali to razdoblje. Krenite na putovanje kroz vrijeme uz zidni vremeplov prepun filmova, glazbe i nezaboravnih trenutaka koji su definirali 80-e!

Doživite „najluđu“ transformaciju prostora muzeja u plesni podij na kojemu će DJ Leo vrtjeti najveće hitove 80-tih na pravim vinilima! Za sve avanturiste, fizerke će biti na raspolaganju za osvježavanje vašeg izgleda retro frizurom iz 80-ih. Osim disco transformacije muzeja, zanima nas u što ćete se transformirati vi! Dođite obučeni u stilu osamdesetih i osvojite fantastične retro poklone! I da, očekuje vas i 360° Photo Booth koji će tijekom cijele večeri zajedno s vama kreirati sjajne video uratke, a svoje dojmove o cjelokupnom događaju moći ćete nam pisati na pisaćoj mašini. Jedva čekamo!

Ne propustite priliku za uživanje, ples i opuštanje uz nevjerojatnu atmosferu koja će vas teleportirati u prošlost. Spremite se za najluđu Noć muzeja uz Zavičajni muzej Slatina, Grad Slatinu i Turističku zajednicu Grada Slatine!

Skip to content