PRIJAVI SE I OSVOJI TITULU NA NAJJAČEM MALONOGOMETNOM TURNIRU U ŽUPANIJI!

Sve između Sekvoje i Drave – kreni biciklom u otkrivanje!
24/05/2022
PRIJAVI SE NA 2. MEMORIJALNI TENISKI TURNIR ‘ZA DAŠU’
01/07/2022

PRIJAVI SE I OSVOJI TITULU NA NAJJAČEM MALONOGOMETNOM TURNIRU U ŽUPANIJI!

Malonogometni klub Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine i Grad Slatina krajem lipnja donose Malonogometni turnir ‘Staroškolsko’, koji će pod blještavilom reflektora istoimenog igrališta okupiti najveće regionalne haklere i brojnu publiku.

Ove godine se turnir po prvi puta održava ranije no uobičajeno, od 24. do 26. lipnja (petak-nedjelja), kako bi oni željni malonogometnog nadmetanja, nakon završene nogometne sezone, neopterećeno nastupili.

Da ovaj turnir iz godine u godinu jača i prerasta u nezaobilazan regionalni sportski događaj, dovoljno govori nikad bogatiji fond nagrada. Organizatori su svjesni novih trendova u turističkoj potražnji i potencijala prema kojima sport i sportska događanja dobivaju sve veću i značajniju ulogu u turizmu, stoga su napori usmjereni u kreiranju dugoročnog sportskog brenda koji će privlačiti sportaše i posjetitelje u našu lijepu destinaciju. Prijavljene ekipe u seniorskoj konkurenciji će se boriti za prestižno prvo mjesto i 5.000,00 kn, a ukupna vrijednost nagrada u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji iznosi 13.000,00 kn, uz odličja – pehare, medalje i individualne nagrade.

Na turnir se možete prijaviti do 23. lipnja 2022. (18.00 h), putem opće uplatnice (Prilog 1 – Seniori, Prilog 2 – Veterani) ili u frizerskom salonu Gorana Bolića „Ko te šiša“, sponzora i prijatelja MNK Slatine. Seniorska kotizacija iznosi 500,00 kn, a veteranska 300,00 kn.

Izvlačenje skupina i kreiranje rasporeda igranja održat će se u četvrtak, 23. lipnja 2022. od 20:00 h u Caffe baru Prijašin 2. Raspored utakmica i propozicije natjecanja bit će objavljene na Facebook stranici MNK Slatine.

Organizatori pozivaju ekipe na prijavu i nadmetanje za titulu najboljeg, a sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu da popune tribine i uživaju u vrhunskoj igri, vještim potezima i atraktivnim golovima.

 

Skip to content