PRIJAVI SE NA 3. MEMORIJALNI TENISKI TURNIR “ZA DAŠU”

Obiteljski višeboj
11/05/2023
Hrvatska nominirana u četiri kategorije za Wanderlust Reader Travel Awards!
19/07/2023

PRIJAVI SE NA 3. MEMORIJALNI TENISKI TURNIR “ZA DAŠU”

Pozivamo vas na 3. memorijalni teniski turnir “za Dašu”, u organizaciji Teniskog kluba Slatina, a pod pokroviteljstvom Grada Slatine i uz podršku Turističke zajednice Grada Slatine. Ovaj poseban turnir koji se igra u parovima posvećen je sjećanju na prerano preminulog, poznatog slatinskog ugostitelja i istaknutog člana kluba i Turističke zajednice Grada Slatine, Davora Majačića, koji je ostavio neizbrisiv doprinos slatinskom tenisu i zajednici.
Prijave na turnir traju do 14. srpnja u 18 sati, a prijaviti se možete na brojeve +385 97 782 6888 (Mađarić) i +385 95 501 7065 (Prpić), ili jednostavno doći na teniske terene. Izvlačenje parova održat će se istog dana, 14. srpnja, u 19 sati na teniskim terenima. Turnir počinje dan kasnije, 15. srpnja, u 9 sati.
Završnica turnira i uzbudljivo finale predviđeno je u večernjim satima. Svi natjecatelji mogu računati na ugodno sportsko druženje i odličnu atmosferu tijekom cijelog turnira.
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 € po natjecatelju, a uključuje majice, loptice i obrok za sve sudionike. Oni najbolji bit će nagrađeni peharima.
Teniski klub Slatina s radošću vas očekuje na terenima. Vidimo se na turniru!
Skip to content