Prijavite se na Obrtničko-gospodarski sajam u Slatini!

Javni poziv za dodjelu potpora razvoju turističke infrastrukture na području Grada Slatine u 2022. godini
18/02/2022
Javni natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Grada Slatine na mandatno razdoblje od četiri godine
16/05/2022

Prijavite se na Obrtničko-gospodarski sajam u Slatini!

Hrvatska obrtnička komora – Udruženje obrtnika Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine u nedjelju, 8. 5. 2022., u Parku 136. slatinske brigade organiziraju 7. Obrtničko-gospodarski sajam.

Nakon izazovnog pandemijskog razdoblja, sajam se na velika vrata vraća u Slatinu, s ciljem predstavljanja obrtnika i drugih gospodarskih subjekata posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Prezentacije obrtnika i obrtničkih zanimanja, nagradne igre, dječje radionice, demonstracija starih zanata, promocija obrtničkih zanimanja za učenike i brojne degustacije proizvoda te bogat zabavni program samo su neke od predviđenih aktivnosti.

Pozivamo sve obrtnike i poduzetnike da nam se pridruže i svojim nastupom uveličaju ovu manifestaciju prodajnog karaktera.

Prijaviti se možete elektroničkom poštom na adresu uo.slatina@hok.hr, zaključno sa 29. 4. 2022. Broj izlagačkih mjesta je ograničen.

Skip to content