Prezentirajte i ponudite svoj proizvod kao prepoznatljiv simbol grada

Brojni su suveniri koji nastaju u Slatini i okolici a koji, svaki na svoj način, pričaju priču o grad, njegovim znamenitostima, ljudima i povijesti. Počevši od drvenih suvenira koji nastaju iz najkvalitetnijeg slavonskog hrasta i bukve, preko malih umjetničkih dijela, ručnih radova, gastro ponude slastica slatinske šapice, Dikinog oka i Pralina frajle Antoš pa sve do slatinskog kulena. Svi nabrojani suveniri, i više od toga, najčešće nastaju u malim obiteljskim radionicama, a zasigurno u njima postoji još onih koji čekaju da ih netko otkrije.

Kreativci, amateri i profesionalci, svi vi koji „skrivate“ svojih ruku djelo, a stvarate i proizvodite tradicionalne ili moderne suvenire, prezentirajte ih i ponuditi kao prepoznatljiv proizvod i simbol grada. Turistički ured Turističke zajednice grada Slatine otvoren je za nove ideje i sve vas koji pozitivnim promjerima unaprijeđujete život u našem gradu.

Ukoliko imate proizvod koji bi naše goste podsjetio na boravak u Slatini, obratite nam se na e-mail: ured@tz-slatina.hr kako bi lakše prezentirali svoj suvenir!

Izdvojeno iz ponude učeničkih zadruga: