YESen u hEPIcentru – nedjeljno popodne za cijelu obitelj

STRELJAČKI KLUB ‘MIHOLJAC’ OBILJEŽAVA DAN SELA
05/10/2022
Popišanac Trail i Canicross 2022. u subotu u Slatini
19/10/2022

YESen u hEPIcentru – nedjeljno popodne za cijelu obitelj

Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s Restoranom i Hostelom Sequoia, Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, Društvom „Naša djeca“ Slatina, UOSIT Vretenac, UOSI Slatina, Udrugom AUM i Udrugom pčelara „Lipa“ Slatina u nedjelju, 16. 10. 2022., od 13:00 h u prostore EPIcentra Sequoia Slatina donose zabavu za cijelu obitelj – YESen u hEPIcentru!

Sve Slatinčane i posjetitelje naše destinacije, uz pogled na jesensko zdanje stoljetnog diva – Hrvatskog stabla 2021. godine, očekuje pregršt sadržaja koji će pobuditi sva čula i ispuniti prekrasan sunčani dan. Vrijedni i uvijek aktivni članovi udruga UOSI i Vretenac izložit će prigodne radove i rukotvorine, a Udruga pčelara „Lipa“ Slatina svojim će medom i slatkim proizvodima upotpuniti šarenilo jesenskih boja i okusa. Vizualni dio sjajno će nadopuniti mirisi i okusi gastro ponude Restorana SEQUOIA te prava sezonska delicija – pečenje i podjela kestenja.

Najmlađi posjetitelji uistinu će moći uživati, budući da ih očekuje mnoštvo pripremljenih aktivnosti u režiji volonterki Društva „Naša djeca“ Slatina. Također, tu su uvijek popularni napuhanci, a „Super kidsice i kidsi“ će nam prezentirati svoja sportska umijeća.

Za one koji žele čuti nešto više o jednom od najpoznatijih simbola naše destinacije – golemom mamutovcu, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ omogućit će stručno vodstvo Interpretacijskim centrom i uvid „iz prve ruke“ o najzanimljivijim činjenicama ovog gorostasa.

Ova manifestacija sjajno će upotpuniti bogat vikend-program u Slatini u kojem će se, osim ovog obiteljskog događaja, odvijati i Međunarodni glazbeni festival Dani Milka Kelemena.

Što se dogodi u Slatini, ostaje u pamćenju! Pustolovine čekaju na zelenim prostranstvima, uz dobru hranu, dozu kulture i opuštanje po mjeri.

Program:

13:00  – 18:00 h Pečenje i podjela kestenja; napuhanci za djecu; izložba rukotvorina i meda

13:00  – 14:30 h Dječji program, 1. dio (Bajkaonica, uvodni igrokaz, zagonetke, izrada lutkica, dječje lutkarske improvizacije)

14:00  – 16:00 h Obilazak Interpretacijskog centra SEQUOIA uz stručno vodstvo

14:30  – 15:00 h Accro sport & Super kids

15:00  – 16:00 h Dječji program, 2. dio (Kreativne radionice s lišćem i prirodnim materijalima, igre, pjesma i ples)

16:00  – 17:30 h Dječji program 3. dio (Natjecateljske igre, izbor najljepše lutke)

Skip to content